Mijn favorieten

Woning verkopen in Arnhem, Velp en omgeving?

Voor de verkoop van uw woning, appartement of flat is Hoetink Makelaars uw makelaar. Als het gaat om het verkoopklaar maken van uw huis en het aanbieden op de woningmarkt staan wij u kundig bij; actief en persoonlijk. Wij zijn een actieve makelaardij, gespecialiseerd in het verkopen van woningen in en rond Arnhem en Velp.


STYLING
Verkoopstyling kan een optie zijn om
uw woning nog aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Er komt namelijk best veel bij kijken en er is ervaring nodig om niet alsnog veel duurder uit te zijn dan aanvankelijk de bedoeling was. Hoetink Makelaars is gespecialiseerd in het geven van stylingadvies. Samen zorgen we voor een goede verkoopprijs, zodat we uw woning succesvol kunnen verkopen. Wilt u eens bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

VERKOOP VAN UW WONING IN ARNHEM EN OMSTREKEN
Wilt u uw woning in Arnhem, Velp en omstreken verkopen? Dan kunt u het beste een makelaar in Arnhem of een makelaar in Velp inschakelen. Een makelaar die weet wat er in Arnhem en Velp speelt. Een makelaar uit Arnhem of Velp die uw huis voor u verkoopt, een makelaar die u bijstaat op een persoonlijke en betrokken manier. Hoetink
Makelaars is zo’n makelaar. Actief, betrokken en persoonlijk verkoopt Hoetink Makelaars al tien jaar woningen in Arnhem en Velp voor haar klanten. Om succesvol huizen te verkopen heeft Hoetink Makelaars een stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan is de basis voor een succesvolle verkoop van uw woning!

STAPPENPLAN VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING DOOR HOETINK MAKELAARS

 
1. Voorbereiding woningverkoop
Een goede voorbereiding is een must voor een succesvolle verkoop van uw woning. Uw makelaar oriënteert zich op vergelijkbare woningen, analyseert de huidige marktsituatie en bekijkt persoonlijk uw woning van boven tot onder.
 
2. Waardebepaling van uw woning
De volgende stap is het bepalen van de vraagprijs van uw woning. Vaak willen klanten inzetten op een hoge vraagprijs. Wij adviseren hier voorzichtig mee om te gaan. Een te hoge vraagprijs betekent veelal dat een woning lang te koop staat en vaak wordt de vraagprijs daarna alsnog verlaagd. Een realistische vraagprijs is altijd een goed vertrekpunt voor een snelle verkoop van uw woning.
 
3. Presentatie van uw woning
Nadat onze makelaar samen met u de vraagprijs heeft bepaald, wordt er een uitgebreide fotoreportage van uw woning gemaakt. Daarnaast maken wij een korte commerciële beschrijving en een uitgebreide informatieve beschrijving van uw woning. Deze worden, samen met de foto’s, verwerkt in een uitgebreide digitale brochure en geplaatst op www.funda.nl en natuurlijk op deze website. Verder de gebruikelijke zaken als een bord met Te Koop en een advertentie in onze etalage. De inzet van de presentatiemiddelen moet ertoe leiden dat geïnteresseerden een afspraak maken voor een bezichtiging van uw woning.
 
4. Bezichtigingen van uw woning
Actie is reactie. Dus vanaf het moment dat uw woning in de verkoop staat zullen er afspraken voor bezichtigingen komen.
 
5. Tussentijdse evaluatie
Tijdens de verkoop hebt u veel contact met de makelaar en de medewerkers van ons kantoor. Na enige tijd plannen wij een voortgangsgesprek in om samen met u te bekijken of alles nog naar wens verloopt. We bespreken de bezichtigingen die er zijn geweest en controleren of de verwachtingen nog kloppen. Misschien moeten we naar aanleiding van dit gesprek nieuwe middelen inzetten om de verkoop te bevorderen. Indien nodig past de makelaar in overleg met u de verkoopstrategie aan.
 
6. Onderhandelingen met potentiële kopers
Op een gegeven moment zal een potentiële koper een bod uitbrengen. De makelaar zal dit bod met u bespreken. In overleg wordt er dan besloten het bod te accepteren, een tegenvoorstel te doen of het bod af te wijzen. Daarbij geeft úw mening uiteindelijk de doorslag. Tijdens de onderhandeling moet de potentiële koper duidelijkheid geven over de koopsom, de aanvaarding en de eventuele ontbindende voorwaarden.
 
7. De koopakte
In de koopakte, die de makelaar opmaakt volgens de voorwaarden van de NVM, worden alle afspraken verwerkt die met u en de koper zijn gemaakt. Nadat u het concept hebt ontvangen, maken wij met u een afspraak om de koopakte bij ons op kantoor met de makelaar door te nemen en te tekenen. Nadat u getekend hebt, zorgen wij ervoor dat ook de koper zo snel mogelijk bij ons op kantoor komt tekenen. Op deze manier zijn de wettelijke drie dagen bedenktijd van de koper het snelst voorbij.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring