Mijn favorieten

Beoordeling klanten

Ulenpaslaan 22 - 8,5
Het verloop van de hele procedure was bijzonder plezierig, geregeld contact als dat nodig was en in goede sfeer. Makelaar Hoetink kent de lokale markt heel goed en wist hier goed op in te spelen met een acceptabele verkoopprijs. Er waren al snel reacties van geïnteresseerden in de woning. Het makelaarskantoor heeft deskundig personeel, dat de procedure goed volgt en daardoor snel reageert op vragen.
De service bij bezoek aan het kantoor/aan de telefoon bij de beantwoording van vragen was heel goed; de medewerkers zijn vriendelijk en heel behulpzaam.
Ik zal Hoetink Makelaars zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Mijn hartelijke dank aan alle mederwerkers voor de zeer plezierige en persoonlijke dienstverlening.

Gildemeestersplein 100 - 8,3
Ben tevreden. Is niet zo verwonderlijk, wanneer het appartement binnen 8 dagen is verkocht.
Het pand was mooi opgeknapt. Was professioneel geschilderd en voorzien van hedendaags laminaat.
Samen met makelaar strategie ontwikkeld en een redelijke vraagprijs bepaald.
Contact, ook met assistente, was prima.

Hanzestraat 111 - 8,3
Hoetink Makelaars heeft een wat duurder pakket dan sommige andere makelaars, maar met dit pakket ben je ook beter vindbaar op funda. Verder een goede makelaar die veel kennis heeft.

Geertruidenbergpad 24 - 9,3
We werden goed op de hoogte gehouden van alle zaken die hier met zich mee brengen.
Ook gaf hij een duidelijke uitleg over de huizenmarkt en gaf ook toelichting van de kosten.
ook stak Hoetink makelaars veel tijd en energie om het huis te verkopen. Hoetink makelaars is goed op de hoogte van prijsindicatie van de woningen die in de omgeving te koop zijn waardoor u sneller uw huis kan verkopen. Ons huis is binnen 3 maanden verkocht met de juiste prijs verhouding.

Enserinkstraat 5 - 8,0
Michel Hoetink is vriendelijk en bescheiden. Hij gaf een duidelijke prognose en bood een pakket aan dienstverlening aan die de verkoop zou versnellen wat ook inderdaad het geval was. De fotograaf waar Hoetink mee samenwerkt is zeer deskundig: foto's waren van goede kwaliteit en gaven een duidelijk en reëel beeld. Het stylingsadvies van de adviseur waar Hoetink mee samenwerkt was eenvoudig maar afdoende. Het tekenen van het koopcontract op kantoor was iets minder goed voorbereid en leidde in eerste instantie tot verwarring maar is achteraf in overleg naar tevredenheid afgehandeld. De medewerkers op kantoor van Hoetink zijn erg vriendelijk en klantgericht.

Hofsingel 301 - 10
Zeer tevreden over Michel Hoetink en het ondersteuningsteam van Hoetink makelaars. Goede begeleiding, advies en afhandeling van zaken. Houden rekening met speciale wensen en nemen de tijd voor je. Aanrader!

Oosterhofstraat 8 - 8,0
Vriendelijke medewerkers, goede service en een snelle verkoop. Wat een combinatie was van goede adviezen van makelaar / stylist en geluk.

Geerlingshofstraat 22 - 8,5
Erg deskundig ondanks dat men de eerste keer een woning in Lobith in portefeuille hadden. Toch een gebied dat buiten het Gelders Eiland niet erg aantrekkelijk is. Deskundig en professioneel. Bovendien waren ze toegankelijk. Bv als je met vragen zat. Vriendelijk.

Enkhuizenstraat 54 - 8,8
Enthousiaste makelaar die er voor je is. Maakt een goed verhaal/verslag van wat je huis is en heeft een fotograaf die een prachtig beeld maakt van je huis. Beiden nemen de tijd voor je huis. De begeleiding vanuit het makelaars kantoor was prima, zit het even tegen en weet je het even niet meer dan is daar de juiste hulp. Het huis heeft niet lang te koop gestaan, regelmatig kijkers en je werd geinformeerd hoe de bezichtiging was gegaan. Ik zou zeker deze makelaar vragen als je je huis wilt verkopen!

Floriszstraat 52 - 8,0
Ik kan met een goed gevoel terug kijken op de dienstverlening van Hoetink makelaars. Prettige persoonlijke begeleiding, adequaat en reëel.

Gildemeestersplein 100 - 8,3
Ben tevreden. Is niet zo verwonderlijk, wanneer het appartement binnen 8 dagen is verkocht. Het pand was mooi opgeknapt. Was professioneel geschilderd en voorzien van hedendaags laminaat. Samen met makelaar strategie ontwikkeld en een redelijke vraagprijs bepaald. Contact, ook met assistente, was prima.